Couqley Renovation – Dubai

Couqley Renovation – Dubai

Couqley Renovation – Dubai

Couqley is an existing restaurant that wanted a simple and easy-to-install makeover. They were facing multiple issues with sound reverberation throughout the main dining space and needed a sound-proofing solution that didn’t take away from the existing aesthetic. We decided to introduce acoustic panels within an ornate wooden moulding framework that could be installed directly into their existing ceiling coves. They also wanted to feature more plants throughout so we custom-designed planters that could be used to create a more intimate dining experience in an open dining space and also incorporated designer wall planters throughout.

timeline
April 2021 - June 2021
size
600 sq/m
SHARE

© 2023 Pedeprat Designs. All rights reserved